experts

onze experts

Christien van Gaelen

Christien van Gaelen is sinds 1989 actief in de letselschadebranche. Zij is Nivre-expert en lid van het NIS, en als mediator lid van NVMV en LetMe. Tevens is zij ACT-coach, waardoor zij zich zo nodig ook kan richten op het vergroten van de mentale veerkracht van haar cliënten. Gevraagd naar haar drijfveer zegt Christien: “Het verhaal van het slachtoffer heeft mijn warme belangstelling. Ik ga altijd actief en oplossingsgericht te werk. Herstel waar mogelijk en anders compensatie. Daar hebben mijn cliënten recht op en alleen zo wordt een schaderegeling bereikt die recht doet aan uw belangen!”

Ed Bloemheuvel

Ed Bloemheuvel is sinds 1985 actief in de letselschadebranche. Hij is lid van het  NIS. Gevraagd naar zijn drijfveer zegt Ed: “Letselschade regelen is maatwerk. Ieder mens is anders en reageert anders. Het begeleiden van een slachtoffer mag nooit routinematig zijn. Ik heb altijd oog voor de persoon die ik bijsta om een optimaal resultaat te bereiken!”

Janwillem Oosterloo

Janwillem Oosterloo is sinds zeven jaar actief in de letselschadebranche. Daarvoor werkte hij ruim 10 jaar als jurist arbeidsrecht. Hij is Nivre register expert. Gevraagd naar zijn drijfveer zegt Janwillem: “Ik realiseer me dat het een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt om slachtoffers van letselschade bij te staan. Het leven van het slachtoffer staat op z’n kop en de belangen zijn dan ook erg groot. Om het slachtoffer in zo’n belangrijke fase in het leven bij te staan en voor haar/hem de schadevergoeding te regelen waarop zij/hij recht heeft, zie ik als een bijzondere taak. Hierbij vind ik het belangrijk dat ik voor het slachtoffer het optimale resultaat bereik, maar ook dat wij dit samen doen, dat het slachtoffer de regie houdt over haar/zijn situatie.